2010-10-31
 19:10:27

Wishing

My wish, my dream
is to disappear.
Not from Earth, not from life,
but into another world.
Where I can be happy,
where I can get an ending.
That is not bound to be miserable.

2010-10-31
 15:23:49

Mina älskade böcker!

Moshi Moshi alla!
Ska snart börja städa mitt rum, men först rensar jag lite böcker. Herregud vad svårt det är, att skilja sig med sina böcker, även fast de är från fyra år tillbaka, och aldrig läses.
Kanske jag kan sälja dem, tjäna lite pengar och köpa nya böcker... JA! :D
Fast... Var kan man sälja böcker... Hm... Förslag?

2010-10-30
 22:22:46

Humor by Jenna

Om jag frågade mamma,
- Får jag gå ut och dansa i en grisuniform?
skulle svaret bli ja.
Om jag däremot frågade,
- Får jag sitta vid datorn lite längre?
skulle svaret bli nej.
2010-10-30
 16:14:48

Jag vill dö

Människor dör varje dag.
Alltid är det någon,
vars sista andetag tas.
Någon som skriker i smärta,
innan hjärtat slutar slå.
Dem vill inte dö.

Jag vill kunna ta
mitt sista andetag.
Jag vill att mitt hjärta
slutar slå.
Jag vill dö.

Du som är sjuk,
du som ej vill dö.
Låt mig ta din plats,
ge dig en chans till livet.
För du förtjänar det.

2010-10-30
 15:04:44

Project

Såg klart en film nyss, som jag hyrde på vår TV-butik. Epic Movie blev det, då jag ville ha lite komedi. Den är gjort av samma person som gjorde Scary Movie, så den var lika galen, haha... Själva filmen var sådär. Inte dålig, inte bra.
Fast de enda filmerna jag tycker är riktigt bra är fantasy och klassiska filmer, som Harry Potter, Alice i Underlandet, Stolthet och fördom och Jane Eyre.
Har just nu lust med att hitta på något intressant, ett projekt eller något liknande och syssla med. Including: japanese, clothes, hair and make-up, books, movies, music and photos.
Ska försöka hitta på något! :)


Mumsade just i mig ett kinderägg som pappa fick som ett skämt på sin
femtioårs-fest.
"När du behöver lite spänning i livet."
2010-10-30
 11:59:30

Blue Royal

Godmorgon!
Har varit vaken ett tag nu, och sitter och tittar på en film på TV.
Eftersom att mamma vädrade sängkläderna så blev det inte en sängliggardag idag. Too bad.
Planerar på en bok just nu, så jag tänker inte skriva mer här.
Tingeling! (Mohahahaha)


2010-10-29
 21:00:56

When time dies, and fades away

Är supertrött, så efter att det här inlägget är skrivet så ska jag sova, om inte jag med min vanliga otur blr superpigg...
Sista dagen på praon idag. Bakade en toscakaka som vi sedan åt under fikan. All tyckte att den var supergod, så yay! (Har ni märkt att jag säger super jätteofta?)
Fick även göra andra saker, men det är inte intressant för er att höra. Allt som allt, så har min prao-experience varit väldigt rolig, och jag blev glad när jag fick veta att dem kanske ska ringa mig nästa vecka och jag ska få jobba lite :)
Enda dåliga saken var att jag stukade foten igår, och just nu har jag ganska ont då jag har stått, gått och whatever hela dagen. Gick till jobbet, hade tänkt gå hem, men min fot orkade inte, så det blev buss till station, men gång hem därifrån.

Nästa vecka blir det plugg (historia och hemkunskap) och på torsdag och söndag är det extra lång musikalgrejs. Superkul.

P.S Fick en fin kaffekopp också, en handgjord i keramik. Superfin :)
2010-10-29
 19:39:50

This is true love

Red - Already Over
2010-10-28
 20:40:30

Back to Yellow...

Vaknade vid tre-tiden av en mardröm som var väldigt läskig. Yick!
Så jag var väldigt trött vid fem, när min väckarklocka skulle ringa, men en viss idiot (moi) hade glömt att sätta på den...
Idag bakade jag i alla fall en chokladkaka, bröd och morotskaka (vilket mycket väl kan vara en kanelkaka, då jag råkade hälla i för mycket kanel... Smart.)
Gjorde även en feta-ost paj. Och en massa annat. Slutade halv fyra, och tog bussen hem, då jag annars inte hunnit till musikalgrejset, som förresten var väldigt rolig. Mycket skratt.
Röd i ansiktet var jag, HELA kvällen. Sedan fikade vi också, och jag tror att drickan blev spikad med alkohol... Flumm.

Smarta jag stukade foten på hemvägen, och har även ett sår på knäet, ingen aning vart den kommit ifrån. Tacobuffé på Picchus café imorgon. Intresserad?
Bakar en toscakaka imorgon också. Mumsigt. Bjöd på chokladkakan på musikalgrejset. Och en viss (wink, wink) person åt inte nästan allt...

Det var ju snällt av mig att skriva, men nu är jag supertrött, och ska gå och lägga mig. Nighty Nighty!
2010-10-28
 19:54:32

Fick du inte upp den?

Förlåt för att jag inte uppdaterat idag, och inte kommer att göra det nu! Skriver imorgon...
2010-10-27
 20:02:21

Two days...

Moshi Moshi!
Bara två dagar kvar av praon... Både roligt och tråkigt.
Idag fick jag baka bröd (m. oregano) och en citronmazarin kaka. Den var god (enligt andra). Fick även dekorera en smörgåstårta inför en begravningsfika. Den blev superfin.
För övrigt har jag gjort kaffe, plockat disk osv... Fick sluta 15 min tidigare.
Har fått några beställningar på avritning (skicka en tydlig bild med bra kvalité, ichbinverliebt@live.se) och har ritat två stycken idag. Egentligen tre, men en fick jag slänga för den blev sämst. Fast jag är besviken på vissa, som inte blivit som jag velat... Dem måste vara perfekta. Fast det är dem inte. Känns som om jag suger på att rita ibland... (BORT ONDA TANKAR, VAR POSITIV...)

Mår illa just nu. Åt en pizza för... två timmar sedan? 1 ½ timme sedan... Usch...


...Egen gjord latte....

2010-10-26
 18:30:41

Ambrosia

Moshi Moshi!
Idag var dagen ganska tråkig, förutom när jag fick baka då :)
Två olika sorters småkakor, citronlängder och chokladkakor. Fick även hem fyra slices ambrosia kaka och ett matbröd.
Åt nyss två stycken (mår illa) och drack en kopp latte. Mums.
Fortfarande om ni vill bli avritade, skicka en bild till ichbinverliebt@live.se.
2010-10-25
 19:04:08

Bli avritad

Nu har ni chansen att få bli avritade :)
Allt ni behöver göra är att skicka en bild, inte alltför liten och i bra kvalité till min mail, ichbinverliebt@live.se. Och det är gratis, så ni behöver inte alls tänka på det.
Ni blir snabbare avritad om ni tipsar om det här på eran blogg, hehe ;)

OBS: Jag är INTE väldigt bra än (enligt mig), så om inte bilden blir som ni vill, försök att inte bli alltför besvikna.
2010-10-25
 15:40:16

Do you dream?

Moshi Moshi!
Skulle egentligen vakna klockan fem idag, men sov en halvtimme till. Det förtjänar jag... ^^
Fick städa, skala rotfrukter och bära tunga lådor. För måndag är ju som sagt städdag. Fast resten av veckan blir baka, diska osv, så det är roligare.
Slutade halv två idag, istället för två. Gick till centrum och köpte ett ritblock (39) och tre böcker. Mördarens ansikte (79) och De som lever vidare (79) av Kjetil Johnsen och Fångad (159) av Lucy Christopher.
De två första böckerna är de sista böckerna i en TRE-serien. 

Serien handlar om fyra vänner, varav en av dem blir mördad. Under böckernas gång får man försöka lista ut vem mördaren är, och vem som är mördaren.

Fångad handlar om en tjej som bråkat med sina föräldrar och blir kidnappad av en man som förväntar sig att hon ska älska honom.


En bild som jag ritade förra veckan.
2010-10-24
 19:15:11

Life

Everyone deserves life, whether they want it or not.

2010-10-24
 12:31:45

Fly through life

Godmorgon bloggen!
Igår kväll, och idag var det ju pappas 50 års fest, och jag kan säga att jag drack alldeles för mycket läsk och åt alldeles för många salta pinnar.
Maten åt jag i alla fall inte för mycket av, och jag skippade tårtan helt och hållet så jag kommer i alla fall inte gå upp i vikt ;)
Gick och lade mig vid två-tiden, då jag inte orkade hålla mig uppe längre och vaknade innan åtta. Snart blir det i alla fall att äta lite paj från igår och sedan städa.
Kanske även klämmer in lite läxor...En bild jag ritade för ca ett halv år sedan, därför är inte skuggningen världens bästa ^^

2010-10-23
 09:23:02

Partey!

Good morning folks!
Ska snart hoppa in i duschen, tänkte bara skriva till er först :)
Pappa fyllde som sagt 50 år i torsdags, och idag ska vi ha fest då för honom. Jag och min brorsa blir ju då dem enda ungdomarna. Med andra ord så är det en alkoholfest... Haha, jag skämta bara.
Lägger nog in en bild på min outfit för er att se. Har ju inte gjort det på ett tag nu. Inte bra.

2010-10-22
 20:07:41

Dreams

Jag har många gånger sagt att jag inte har några drömmar. Till mina vänner och min familj. Okej, jag vill dö, vill inte leva.
Men jag har drömmar, som alla andra personer i världen, saker som jag vill uppnå innan jag försvinner.
Fast många av drömmarna som jag har är omöjliga att få, då man måste lägga ner ’heart and soul’ på dem. Och det är inte något jag är bra på. Alls.
Men jag tänker rabbla upp varenda dröm ändå, och berätta varför jag vill bli det. (Fast jag har ingen aning om varför ni skulle vara intresserade…)

 1. Författare. Det är min absolut största dröm. För jag älskar att skriva. Och jag kan faktiskt säga att jag är bra på det. Det är ett sätt för mig att beskriva och berätta saker som jag vanligtvis inte kan, eller vill säga.
Men det är någonting med att skriva som är lugnande, även fast jag för det mesta blir deppig då jag mest skriver deprimerande saker. Jag kan inte skriva någonting annat! Jag har försökt skriva kärlek. Omöjligt, då jag aldrig upplevt det. Eller jo, jag kan, men det blir ingen känsla i det. Man blir inte sådär varm och glad när man läser det. Jag kan inte heller skriva en berättelse som är helt glad. Det måste alltid vara något ångestfyllt och deprimerande med. Anledningen till att jag vill skriva är också för att jag vill hjälpa andra, som känner som jag, att allt hopp i världen är borta, och att dem inte har något att leva för. Jag vill kunna ge dem det där lilla hoppet, även fast det sker i en bok. För böcker har gett mig hopp, gett mig något att länga efter – även fast det för det mesta aldrig hänt. Jag vill kunna hjälpa människor med mina ord, såsom andra hjälpt mig.

 2. Musiker. Älskar att sjunga! Fast jag är inte direkt bra på det… Men jag älskar verkligen hur musik får mig att känna, och jag vill kunna förmedla en liknande känsla till andra. För musik har också hjälpt mig, super mycket. Skulle aldrig kunnat klara mig utan.

 

3. Skådespelare. Det här är en dröm som jag fått under det senaste året kan man säga. Jag kan inte skådespela om så mitt liv hängde på det, men det är någonting med att se hur en människa kan ändras så mycket när den kommer in i rollen, på hur stort allvar en skådespelare tar den. Jag vill också kunna göra det, och jag tränar lite nu och då på att kunna skådespela, även fast det är en omöjlig dröm det också.  Alla förebilder som jag har är just skådespelare, som bland annat Helena Bonham Carter och Johnny Depp.

Många undrar alltid varför vill du inte bli konstnär? Om jag ska vara ärlig, så tycker inte jag att jag alls är bra på att teckna. Det känns som om jag stjäl andras konst, att jag bara ritar av hela tiden. Jag tycker inte att jag förtjänar alla komplimanger jag får. Därför vill inte jag bli konstnär, för det känns som om jag fuskar hela tiden.

2010-10-22
 18:49:37

Ugly

Hur många sår jag än har, så klarar dem aldrig av att visa den fulhet jag bär inom mig.

2010-10-22
 17:23:44

Jilliz

Ritade av en bloggare, www.jilliz.blogg.se. Försökte även rita av Lucius 'Lucious' Malfoy, fast det ser ut som en blandning mellan pappan till Arwen i Sagan om Ringen och Lucius. Deras kärleksbarn kanske?

2010-10-22
 13:25:13

Still Alive

Lisa Miskovsky - Still Alive


Ska lyssna på musik och teckna då... Lägger in bilder på dem, och två som jag ritade igår, lite enare.
2010-10-22
 12:02:18

Did you...

"Did you know that I was crushing on you?
Did you ever notice how my eyes lingered on you?
Did you see how jealous I felt of your girlfriend?
Did you know that I watched movies, listened to music,
just for you?
Did you notice how I tried to impress you?
Did you not see how much it hurt me,
those words that you told me so carelessly?
Did you notice how disappointed I got when you wouldn't dance with me,
even if it was a dare?
Did you know that I got a warm, fuzzy feeling inside of me everytime I spoke with you?
Did you know that everytime I spoke of you,
a smile would lit up my face.
Do you know, that I still think of you,
after all of these years?

And everytime I do, a bitter smile will touch my lips, because I know that you never liked me, that you never noticed me."

22 Oktober 2010, Dagbok 
2010-10-21
 19:15:02

Look at me

You don't see me the way I do. That's why you can't see how ugly I am on the inside.

2010-10-21
 14:42:12

Drawings

Har även ritat lite, så här kommer bilder på teckningarna.


2010-10-21
 14:39:59

Muffins

Bakade muffins idag eftersom att pappa fyller år. Grattis till dig! :)
Kokade även kaffe till honom. Snäll unge...2010-10-20
 17:18:53

Bored to death here...

Moshi Moshi bloggen!
Förlåt, för att det blivit tre inlägg i rad som varit novell/dikt. Det är något jag verkligen tycker om att skriva, men det kan bli ganska tråkigt för er läsare. Måste ju såklart ha lite variation ;)
Idag var jag hemma, ont i halsen och snuva. Vill ju inte smitta kunderna. Men imorgon ska jag nog tillbaka igen, för vill verkligen inte missa ännu en dag. Det är kul att jobba där, och blir sjukt deppig av att vara hemma.
Har i alla fall ritat idag, och skrivit lite. Och sjungit, även fast jag har ont i halsen. Ja, inte så smart, men älskar att sjunga. Fast ingen får höra, no, no.
Funderar på att ändra min design... Nä, tror inte att jag orkar. Vi får nöja oss med den jag har nu. Den visar att jag har en mjuk sida någonstans inom mig. Haha, superrolig jag är ^^


Bara för att jag inte hittade någon bättre bild. Den här är typ ett år gammal xD

P.S Om tre veckor fyller jag år, yay!
2010-10-20
 16:47:02

Död

Tusen tårar skiner i dina ögon,
likt diamanter glittrar de.
Du döljer dem,
ljuger och säger att allting är bra.
Men jag ser hur ont det gör,
hur mycket du hatar dig själv,
för allt som hänt.

Blod sipprar nerför dina bleka armar,
röda streck bildas i ett oläsligt mönster.
Ett leende leker på dina läppar,
medan ännu ett rött streck uppstår.

Döden ser dig rakt i ansiktet,
och jag ser dig le,
som du gjorde första gången vi sågs.
Jag vet vad det betyder,
vad blicken i dina ögon säger.
Hindra dig kan jag inte,
för jag är rädd för din ilska.

Du är döende,
och jag tänker på din reaktion,
om jag skulle hindra dig.
Rädsla, smärta.
Ett skratt undslipper mina läppar,
ekar tomt i det kala rummet.
Jag tror jag håller på att bli galen.
Du stirrar på mig,
den här gången oseende.
Medan jag tittade bort,
hade du tagit ditt liv.

Det är mitt fel,
för jag hindrade inte dig.
En klump växer i min hals,
när jag ser dig.
Tårar väller upp i mina ögon,
men jag motar bort dem.
Det är inte jag som ska gråta,
jag som orsakade det här.

En stor lust att ta kniven växer i mig,
vill slita den från din slappa hand.
Pressa in den i min kropp,
lägga mig ner bredvid dig.
Ta din kalla hand i min,
och låta ett leende växa på mina läppar.
Medan jag förs bort till dig,
till en värld där ingen smärta
existerar.

2010-10-20
 10:41:04

From cracks to broken

“Those days are over Adrian. We can never go back to what we were. Too much has happened, and we have changed.”

It hurt, but it had to be done. I can’t be with him, knowing that I don’t love him as much as I did before. But he was my friend, my best friend, and I knew that my rejection hurt him, bad, and we could never get our easy-going friendship back.

And even though it was for the best, and I don’t love him, I miss him. I miss him so much it hurts. I never knew how it felt like, breaking your heart. I didn’t know that the feeling was so real, that you could almost hear the cracks form, before the beating organ fell to pieces, the shards digging through ones lungs, making it difficult to breathe.

Tears clouded my vision as I lay down on the cold floor beneath me, not caring that it was uncomfortable. At least it eased some of the pain forming inside of me, eased the guilt in my mind for breaking Adrian, crushing the already cracked heart.

But they were both broken, even before this; this just opened the sealed wounds.

And two broken pieces can’t fit if they aren’t from the same artifact.Håller just nu på och skriver på ännu en ny bok, och hade tänkt ha den här som prolog, men hela berättelsen ändrade sig, och blev lite gladare av sig. Yay! Men jag är väldigt nöjd med denna korta snutt, och jag kanske får användning av den senare, men just nu får den stå ensam :)
2010-10-19
 20:36:03

Should be me

Those plump lips were supposed to be mine. It should be me kissing them red and swollen, not him.

I could only watch, see her twirl, her skirts flying, around on the dance floor in his arms, her tinkling laugh- showing of her pearl white teeth- echoing in the room, like she was the only one there. For me, she is the only one.

Her beautiful turquoise eyes glimmered in the dim light from the chandeliers, happy and alive.

And as the song reached its end, he kissed her, my girl, and I fisted my hands under the table, trying to control the rage that rose within me.

When they broke apart, he led her to a table clothed with white linen and they seated themselves, him whispering something in her ear, making her laugh again. It should be me sitting there next to her, holding her delicate hand in mine.

The dress that she was wearing looked like it was made of the finest silk, the pure white color of the dress highlighting her already pale skin. It clung to her body like a second skin. She is, by far, the most beautiful girl in the room.

My hands wanted to reach out and touch her, feel her. I almost rose up from the chair, but regained control of my body, but my mind was still thinking about her, my eyes lingering on her elegant form as she sat there, so near, yet so far away.

The night was close to its end, and as they made their way out from the quaint room, and I could feel my heart breaking. Cheesy, but true.

It was like barbed wire wrapping itself around the beating organ, and a wheezing sound could be heard in his chest as it struggled to get its usual rhythm.

It should be me, walking with a goddess like her by my side, her head leaning against my shoulder. It should be me kissing her passionately, touching her hair gingerly; knowing she hated it when it got ruffled. It should’ve been me who was wearing the thin golden band ring around my ring finger, looking forward to forever.Gillar inte, postar det ändå ;)
2010-10-19
 16:11:23

Happy, I'm so glad...

Idag har jag haft en väldigt bra dag, och just nu känner jag mig inte alls ångestfylld, något som inte hänt på länge :)
Fast imorse var det ju lite sisodär, men när jag väl kom till Picchus café, så blev jag glad. Kolla vad det gör mig att slippa skolan och komma ut i arbetslivet. Är nog inte menad för skolliv.
Fick i alla fall baka bröd, choklad- och kolakaka, sylt toppar och drömmar (sockerdrömmar). Har även diskat osv, så nu är mina händer röda och lite ömma, men en bra dag har det varit. Lite ont i ryggen bara, men det är no big deal ;)

2010-10-18
 20:30:38

Goth-Hermione

2010-10-18
 16:24:16

There is nothing I can do

Placebo - Every you Every me
2010-10-18
 15:28:32

What should I do?

Har ont i ryggen, fick det när jag torkade skåp på golvnivå. Ja, idag var det städdag på caféet, och förberedelse inför lunchbufféen. Min vänstra hand är orange pga alla morötter jag skalade. Måste ha varit minst 5 kg...
Fick i alla fall sluta två idag, men alla andra dagar blir det halv fyra.
Nu ska jag lyssna på musik och läsa lite, vila min stackars rygg :)

Shivaree - Goodnight moon


P.S Ikväll kommer Top Model 14 då... Kanske andra, tredje avsnittet? Första gången för mig. Någon annan som ska se?
2010-10-18
 05:49:49

Första prao-dagen

Godmorgon bloggen!
Idag är första prao-dagen då. Från och med nu får jag vakna fem varje dag. Jätteroligt. Börjar gå lite efter sju-tiden så att jag hinner fram innan klockan åtta.
Sen slutar jag vid fyra tiden. Långa dagar jag får ^^
Nu ska jag låta håret torka och sedan ska jag sätta upp det och fixa en lätt sminkning.

2010-10-17
 19:34:07

Mår illa...

Moshi Moshi!
Mår lite illa just nu, åt blåbärspaj hos mormor, och nu känns det som om jag ska spy. Inte kul...
Imorgon är det i alla fall första prao-dagen. Ska som sagt jobba på ett litet café. Kommer få mycket motion varje dag. 8 km sammanlagt blir det. Det blir 80 km på två veckor. ¨
Ja, jag har räknat hur mycket jag kommer att gå... ^^
Nu ska jag i alla fall fortsätta att göra ingenting.
Ha en bra fortsatt kväll! (Låter inte det där lite vuxet? ;)


Har inga bättre bilder att lägga ut, så jag det får bli random bilder från fotograferingssaken i stan då...
2010-10-17
 11:37:03

Finns inte

Non fui, fui, non sum, non curo.
- Latinskt citat, Jag fanns inte, jag fanns, jag finns inte längre, jag bryr mig inte.

2010-10-16
 18:30:09

Borta

Mina händer darrade lätt medans jag höll i den lilla pappersbiten. Om jag ville, så skulle jag kunna riva den i små stycken, och låtsas som om den aldrig någonsin existerade. Som om de ord som var skrivna med hennes barnsliga still aldrig funnits.

Tårar formades i mina blåa ögon och en föll sakta nerför min kind och föll ner på pappret. Jag kände hur en klump formades i min hals.

Jag kunde framför mig föreställa hennes glada leende, som alltid lyste upp ett rum och på sättet som hon alltid skrattade och pratade, suddade bort de ledsna uppsynen av sina vänner. Hon var som en stark stjärna i de mörkaste stunderna.

Det kan inte vara sant, inte hon. Hon skulle aldrig göra något sånt här. Det är inte hennes stil bara.

Man skulle aldrig kunna tro att hon hade mörker i sitt liv, svåra stunder. Att det skulle leda till något sånt här. Det känns hopplöst, att tro att någonting kommer att bli bra i livet om en stark människa som hon inte klarar av det. Inte klarar av att leva i denna dystra vardag som är vårt liv.

Och jag vill göra samma sak. Lämna allt, smärtan, sorgen. Livet. Men jag kan inte göra det. Jag måste hedra minnet av henne, och få henne att leva vidare, även fast hon inte är här. Jag kan inte heller överge min familj, mina vänner, alla som finns där för mig.

Jag svepte undan en visp av blont hår, och satte mig ner på det kalla cement golvet, och lät tårarna rulla nerför mina kinder medan jag snyftade mjukt.

Jag orkar inte längre.En liten berättelse från en kompis synvinkel, som även hon mår dåligt.
2010-10-16
 18:15:43

Dikt

Jag har aldrig klarat av att läsa andras dikter, men mest av allt har jag hållit mig borta från kända diktförfattare. Varför?

För att jag är rädd att jag ska tappa min egen tolkning, och skriva så likt andra att det inte är mitt längre. Att det inte är så personligt som tidigare. Fast när jag läste Djävulens märke, så läste rektorn i slutet av boken upp en dikt av Karin Boye, och jag fastnade verkligen för den, och sökte upp fler dikter av henne på datorn och de var verkligen bra. Så Karin Boye är en ny (och enda) favorit för mig, och jag har fått lite inspiration från några av hennes dikter att skriva egna. Men, dem är fortfarande personliga, och mina egna :)

Jo, vi vet mer: en sömnlös natt
lyssnar vi tyst i hemlig skräck
in i vårt inre, till ett sorl
som av en underjordisk bäck
eller en snäckas svaga sus,
där ändå hela havet hörs,
och i vår bävan slutar vi
att fråga vilken väg vi förs.
av Karin Boye

Ett stycke från hennes dikt Så drivs vi...

2010-10-16
 16:56:48

Fought to keep

Most of the time nowadays I wish I could fly. Be it on a broom or on a Hippogriff, I wish I wasn't afraid of heights. Because when I see someone fly, there is a big smile on his or hers face, and for a moment, they forget about everything. The pain, the sorrow, the lonliness but everytime they land, the smile is wiped away and the moment is gone.

No one smiles anymore these days. They can't find the will to do it. But in those rare moments in the air, everyone seems to be able to be happy. And I want that too. I want to smile too.

Even if the war has been over for three months, and we should celebrate the fact that Lord Voldemort is dead, we can't. Too many lives has been lost for us to be able to.

But we try, we really do. But you can't blame us for missing all of those who died, be it during the war or before, by the hands of Death Eaters.

The only time we can feel a glimmer of happiness is when we hear a small child's laugh, because then we know, even if we may never be happy again, at least we prevented others to have to feel the same. We prevented the world from falling into darkness and cruelity. And that is what keeps us alive for now.

And hopefully, one day we'll be able to move on, and live the life we fought to keep.


En Harry Potter fanfiction som jag skrivit, så att ni får ett litet smakprov på min underbara talang, haha ^^
Nej, skojade bara...
2010-10-16
 16:54:13

Funderingar

Moshi Moshi!

Har bestämt mig att skriva alla mina inlägg på ett word-dokument, då det hackar fett mycket när jag skriver på internet. Så om det är många paragrafer, stycken och whatnot, so vet ni varför.

Sitter just nu och lyssnar på Chris Daughtry, hans låt September, som är superbra och finns längre ner på min blogg. Scrolla bara ner, så hittar ni den ;)

Funderar även på om jag ska rensa mina fanfictions som jag skrivit. Har jättemånga som jag inte läst på länge. Fast jag vet inte om jag orkar :) Men är fett sugen på att skriva, antingen en dikt, eller novell, men kommer inte på något, alldeles blankt. Så om ni har några idéer, så är jag tacksam :)

Om ni vill läsa något av det jag skrivit, så kan ni kolla in min fanfiction sida (där dem flesta av mina berättelser är gamla, och därför inte så bra skrivna) eller fictionpress sida.

http://www.fictionpress.com/u/739339/Tempted_Sacrifice

http://www.fanfiction.net/u/2210309/Tempted_Sacrifice

2010-10-16
 16:25:49

Funny

- Mamma, jag missade bussen.
- Ta en Alvedon.
www.anagina.blogg.se

Har tittat på Ana Ginas videoinlägg, och tycker dem är sjukt roliga. Sitter här och skrattar för mig själv när jag tittar...

2010-10-16
 10:25:53

Dress


En klänning som jag designade till en av mina böcker, som skulle utspela sig i London på slutet av 1800-talet, början av 1900-talet med en blandning av 2000-talet. Blev väldigt nöjd med den.
2010-10-15
 17:31:38

D A U G H T R Y

Daughtry - September
2010-10-15
 17:09:42

Upp och ner

Moshi Moshi alla söta läsare!
Idag har dagen varit lite upp och ner för mig, då jag mått både bra och dåligt. Tyska läxförhöret kändes bra, men vi får se hur det gick om tre veckor, då vi har prao och höstlov mellan. Kemi provet kändes också bra, men man vet aldrig. Satsar på MVG, men tror att jag i alla fall kan få VG. Bara det inte är G så...
Just nu håller jag på och skriver en uppsats till Historia, fast det kommer bli mer av en berättelse än fakta. Tycker faktiskt att det ska bli roligt att skriva den, då jag älskar att skriva :)


En av bilderna jag tog då jag var i stan och fotade.
2010-10-14
 07:46:07

Dreaming of Angels on the moon

Godmorgon bloggen!
Är på bra humör idag, vilket är jättebra :)
För jag har gått ner 3 kg!! Fatta vad glad jag blev när jag såg det på vågen. Snart ska jag i alla fall till skolan, som vanligt då. Har ett svenska-test, där vi sa muntligt kunna vara på frågor sm svensk språkhistoria. Kan inte allting, så jag får plugga lite på lunchen kanske. Kan i alla fall alla årtal och hur många som talar de mest talade språken i världen. Mm.  Måste lära mig låneorden och namnen bara så är det glasklart! ;)


En fin liten bild som lilla moi har ritat.
2010-10-13
 21:13:24

Nothing

Tear me apart,
break my heart.
But nothing will hurt more,
than watching you walk away.

2010-10-13
 20:20:40

Betyg

Moshi Moshi alla!
Tänkte att jag skulle vara snäll och uppdatera :)
Idag var väl skoldagen helt okej. Började med matte, då vi gick igenom provet och fick tillbaka det. 0,5 G-poäng ifrån VG. Fan vad dålig man känner sig.
Och på engelskan hade vi redovisningssaken, och jag sög. Stammade, tappade bort mig och darrade som fan. Tittade heller inte upp alls typ, vilket man ska göra. Tror förresten att jag glömde säga vad jag fick på engelska-provet. Det blev i alla fall VG+ på båda delarna. Dåligt, dåligt. Borde pluggat mer, så att jag kunde ha fått MVG. Men är man dålig så är man. Är i alla fall i skolan, och skolkar inte som förra året. På grund av min depression då... Men jag måste vara i skolan, eftersom att jag satsar på att få MVG i de flesta ämnena. Fast jag är nog inte tillräckligt duktig för det. Och sedan blir jag superirriterad på mig själv och asbesviken.
Fattar inte ens hur jag fått VG i sju ämnen och MVG i två. Känns som om jag inte förtjänar dem betygen, även fast jag såklart gillar mina MVG:n. Fast mina VG:n (och G:n) får gärna bli till MVG:n.

Nu blev det lite betyg snack här, och om jag vill uppfylla mina krav får jag ta och börja plugga nu ;)Sofijah - Varför


P.S Gillar vanligtvis inte svenska låtar, men älskar verkligen Sofijah's låtar :)
2010-10-12
 18:50:28

Skuld

Dina händer är täckta av blod,
skulden sitter tung på dina axlar.
Dina ögon är fyllda av sorg,
ditt inre fyllt av smärta.

Det var aldrig meningen,
att det skulle gå såhär långt.
"Det är bara på skoj." sa ni.
Men det roliga tog slut,
liksom allt annat i livet,
och liksom livet ni tog.

"Det var inte meningen."
Alla vet det,
alla vet att det bara var på skoj.
Men det gör torkar inte bort blodet,
eller lyfter tyngden från dina axlar.
Den suddar inte ut sorgen i dina ögon,
eller klämmer ur smärtan ur ditt inre.

2010-10-12
 15:08:32

Broken

Förlåt att det första ordentliga inlägget på länge kommer vara negativt, så om du inte tycker om sådant, så tycker jag att du ska sluta läsa nu.

I alla fall… Idag mår jag skit, som alla andra dagar. Antar att jag mår extra dåligt eftersom att jag var glad på söndag då jag kom bort hemifrån. Klarar inte av att vara glad mer än en dag åt gången. Vet inte varför, det är bara så.

Idag var det jobbigt att gå till skolan. Eller jobbigare, eftersom att jag hatar att gå till skolan. Känner mig så annorlunda och utstött. Fast det är mitt eget fel egentligen… För det är jag som inte vågat prata med andra, och det är ju såklart att dem tröttnar. Och det är lätt att tröttna på mig, så tråkig som jag är ;)

Jag hatar att jag mår så dåligt hela tiden. Och jag hatar att få komplimanger, som vi var tvungna att ge till varandra i dag på mentorstiden. Jag kom inte på något, så jag skrev inte… Jag hatar komplimanger eftersom att de är lögner. Jag är inte snäll. Det är bara en fasad som jag sätter upp. Bra på att rita… Nej, det finns många som ritar bättre än jag. Och jag är ledsen för att jag ljuger, låtsas vara något jag inte är i skolan. Och för att många som jag känner tror jag är bra på något sätt, för det är jag inte. Det är onödigt att slösa sin tid på mig. Onödigt att jag egentligen finns. Vad gör jag för nytta för andra? Jag är bara i vägen hela tiden.

Och nu mår jag ännu sämre för när jag skriver det här så släpper jag ut allting som jag försöker dölja inför andra människor. Fast jag skriver det här, så att andra kan se, i hopp om att de ska förstå vad förslags människa jag är och lämna mig ifred. Inte för att jag vill det, men det är bättre för dem om dem inte umgicks med mig. Bättre om dem bara ignorera mig. Dem skulle bli mycket gladare då, om inte jag fanns.

Önska jag kunde ta självmord, så att jag slapp känna såhär, och förstöra för andra människor hela jävla tiden. Jag förtjänar inte allt det jag får, de kompisar jag har. Förtjänar ingenting. Andra försöker vara förstående för min depression, min ångest, men de borde inte behöva må dåligt bara för att jag gör det.

Har just nu lusten att ta fram en sax, eller skruven i badrummet och skära mig själv. Det här är första gången jag skriver det såhär tydligt, så att ni förstår, men jag orkar bara inte hålla det gömt längre. Varför inte visa något som man vill att andra ska se? Varför inte visa andra hur ful jag är på insidan? Dem förtjänar att veta hur förstord jag är.

Att jag kanske snart kommer försvinna. Dö. Att jag inte är så glad som jag var en gång i tiden. Jag har förstört det för mig själv. Och jag har inte tillräckligt med ork för att fixa det igen. Jag är inte ens säker på om det går.
Det finns så mycket som är fel på mig, så mycket som gör mig till den fula person jag är.

Skit i det där, jag är på bra humör nu.Even the strongest of us can break. But some are already broken, and have always been.

2010-10-11
 17:06:36

Cry


Keith Urban - Tonight I want to cry

2010-10-10
 21:50:28

Gabbush

2010-10-10
 08:43:07

Fotografering

Moshi Moshi alla!
Sitter här just nu och äter frukost. Hade först tänkt skippa den, men är för hungrig för att göra det. Men i alla fall, idag vet jag inte om jag kommer kunna skriva mer, eftersom att jag ska till stan tillsammans med Jenny och Gabbi.
För i fredags så frågade fotografen som fotade vårt skolfoto om jag ville fotografera något event eller något i stan idag. Så jag ska ringa idag klockan 12 så vi får se vad det innebär.
Ciao!2010-10-09
 21:56:00

Mycket roligt... Not.

Hade lite kul med att göra det här testet ja...

1. Namn? – Jenna Cecilia ---
2. Exakt ålder? -  14 år, 11 månader
3. Vart bor du? - Utanför Stockholm
4. Bor tillsammans med?  - Mamma, pappa, bror.
5. Husdjur? - Hamster, Honey Cream
6. Färg på ditt hus? - Rött, tegel.
7. När är du född? – 09-11-95
8. Klass? – 9B
9. Vilket år tar du studenten? - 2013
10. Något jobb? - Nej... Men vill ha ^^
11. När ska du sova ikväll? – När jag orkar. Haha, jag är så rolig.
13. Duschat idag? - Nej... -.-
14. Kramat någon idag? -  Hehe, nej...
15. Pussat någon idag? - Absolut inte!
16. Vad har du ätit? - Ehm... Mat... Chips... Kex... Inte stolt alls, för mycket.
17. Dagens klädsel? – T-Shirt och underkläder. Jag vet, very sexy... Erhm, nej.
19. Dagens sötnos? – Såklart så är det ju den som är sötast... Eh, vem?
20. Dagens roligaste? – Emma, yes, för hon är den enda jag haft kontakt med idag. Ja, där ser ni, jag är VERY lonely. Nä skämta bara... Eller?
21. Har du många vänner? - Jag har så det räcker och blir över. Haha... Hey, är inte det där ett citat, typ?
22. Hur många har du kysst? - På riktigt? Zero, nada.
23. Vem kramade du senast? - Ehm... Mamma? ^^
24. Hur många vill du ha sex med? -  Okej, ingen. Och jag ska vara ärlig här nu. Jag ska bli nunna...
25. Hur många har varit otrogna med dig? - Om jag aldrig varit ihop med någon, hur ska jag då ha varit otrogen. (Honesty my friends, honesty.)
27. Har du pojk-/flickvän? - Nein.
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Hmm... Mamma
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? – En kompis som fråga om jag ska fotografera imorgon för att fotografen i skolan behöver hjälp. Och det behöver inte NI veta. Era nyfikna jävlar. -.-

FAVORIT:
31. Film? – Sweeny Todd. Är en av dem.
32. Låt? – Hallå, inga svåra frågor, tack!
33. Mat? – Usch, hatar mat!
34. Dryck?- Oh, oh, jag vet svaret! (Viftar med handen. Ja Jenna?) Ehm... Caffe Latte?
37. Stad? – New York, London. Har aldrig varit där, men det är ju inte hela världen.
38. Land? – Australien! Oh, yeah. (Duffman)
39. Ämne i skolan? - Hehe.. Många. Svensk, engelska (inte gilla läraren), Historia, Bild, Syslöjd.
40. År? - Tror du jag vet det?

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? – Hemligt. Hehe ^^
42. Personen du kysste? - Hallå, har aldrig kysst någon?
43. Gången du spydde? - Typ några veckor sedan...
44. Gången du grät? - Två veckor sedan tror jag... Första gången på typ ett år eller något.
45. Pizzan du åt? - Länge sen! Kanske ett-två år sedan.
46. Gången du var i göteborg? - Två eller tre år sedan.
47. Gången du var i Stockholm? - Förra veckan? Eller veckan innan det?
48. Gången du var full? - Never, ever!
49. Gången du var hög? - Samma som föregående fråga. (ooh, vuxet svar?)
50. Personen som såg dig gråta? – Mamma. Gillar egentligen inte att gråta inför andra...

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - Schwarz!
52. Hund eller katt? - Hund, fast katter är också söta.
53. Ut och festa eller hemma och mysa? – Beror på, men hemma för det mesta. (+ Att ingen vill ha mig, haha ^^)
54. Tv-spel eller datorspel? – Computer.
55. Singel eller upptagen? –  Singulär. Haha, så underbar jag är... Not
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? – Ehmm... Du skämtar med mig?
58. Ragga eller bli uppraggad? - Gissa? Uppraggad såklart ;)
59. Big brother eller paradise hotel? - Neither.
60. Svart hår eller blont? - Vill ha svart hår! Med coola slingor. Mums.
61. Blåa ögon eller bruna? – I like it brown ;)
62. Choklad eller lakrits? - CHOKLAD!!
63. Göteborg eller stockholm? - Stockholma.
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger.
65. Coca cola eller fanta? - Fanta. Speciellt om det är Exotic. Man blir full av det!
66. Pizza eller kebab? - Kebab.
67. Randigt eller prickigt? - Både och ♥
68. Älska eller älskas? - Vet inte faktiskt.
69. Leva eller dö? - Dö.


ANTAL:
70. Personer du älskar? – Vet inte...
71. Personer du hatar? Tycker illa, hatar ej ;)
72. Personer som sagt jag älskar dig? - Några...
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? – Inga...
74. Glassar du ätit på en dag? – 2
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? – None.
76. Gånger du haft minnesluckor? -  Eh, många?
77. Piercingar har du? – Öron, men ska få snake-bite. Yay!
78. Personer du saknar just nu? - Väldigt många, vissa som jag inte borde sakna.
79. Gånger ditt hjärta brustit? – Många... Hehe, tror jag...

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - Hemligt. Nananana ^^
81. Ska du träffa imorgon? – Jenny och Gabbi. Kanske fler...
82. Sjöng du senast för? – Mig själv xD
83. Hade du senast en msnkonversation med? - Emma.
84. Spelade du tv-spel med senast? – Nobody.
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Ingen. Någonsin!
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Tror du jag avslöjar det eller?
87. Förtjänar att dö? - Eh... Jag? Hehe xD
89. Vill du sova brevid inatt? - Hemligt igen... (Ler belåtet.)

VAD:
90. Gör dig glad? – Mina vänner ofc.
91. Gör dig ledsen? – Mycket xD
92. Vad vill du helst göra nu? – Vet inte...? Ingenting.
93. Önskar du att du slapp göra? – Sova...
94. Vill du ha nu? - Very mucho xD
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? – Hmm.. JAG SKA FÅ EN TATUERING :D
96. Längtar du till? – Någonting långt borta.
97. Tycker du om dina betyg? - Nej, vill ha MVG i allt. Då är jag nöjd.
98. Ångrar du i ditt liv? – Väldigt mycket, ja.
99. Är det bästa som har hänt dig? – Jag ska nog säga mina vänner :)

P.S Väldigt roligt, jag vet...
2010-10-09
 21:15:25

My Skin


Natalie Merchant - My Skin
Your face say these promises
Whispered like prayers
I don't need them
Because I've been treated so wrong
I've been treated so long
As if I'm becoming untouchable

2010-10-09
 20:08:42

Pikachu

Här kommer en bild jag ritade nyss, på lilla Pikachu. Kolla gärna in hennes blogg här.

2010-10-08
 23:38:00

Sorry

Moshi Moshi!
Förlåt för att jag uppdaterat så lite idag (och igår?). Idag var det ju som sagt vanligt skolfoto, och jag kommer se förjävlig ut. Som alltid då. Inget ovanligt där.
Har väldigt tråkigt just nu. Någon som vill snacka? ^^
Juste, hade även matteprov idag. Kändes som om det gick bra, men då brukar det alltid ha gått dåligt så jaa...
Adios!
2010-10-08
 19:42:09

Useless


Imogen Heap - Useless
I feel so useless.

2010-10-07
 23:44:39

Ånger

Kan inte sova. Har ångest, oroar mig fortfarande för matteprovet. Det är svårt att andas, det kniper ihop i lungorna och magen. Som om en osynlig kraft satt sig på mig. Jag hatar känslan. Och ingenting hjälper mot det, utan måste stå ut med det tills det försvinner. Vilket brukar ta ett tag.
Hela min kropp skakar och jag vill dö. Jag är ledsen för att jag klagar här på bloggen så mycket, men på något sätt känns det bra, som om man pratar med en människa, fast han/hon håller tyst, och dömer inte. Bara lyssnar. Låter mig prata, och vara mig själv. För jag kan inte vara det bland folk. Det är alltid någonting jag fejkar. Och jag skäms över mig själv, för att jag inte vågar vara mig själv. Att jag inte vågar någonting överhuvudtaget.
Det finns mycket som jag önskar mig. Så mycket jag önska jag kunde ändra. Vad jag än säger, så ångrar jag mycket. Jag ångrar att jag inte tagit självmord, jag ångrar att jag blivit vän med många underbara människor, och jag ångrar jag förstör för dem. Jag ångrar att jag inte visar tillräckligt med kärlek till familj och släkt, att jag inte kan lita på dem. Jag ångrar att jag inte kan lita på någon. Jag ångrar att så mycket i mitt liv gått fel, och att allting är mitt fel.
Jag ångrar att jag inte vågar säga ifrån, säga min åsikt. Jag ångrar att jag är som jag är. Jag ångrar att jag är så svag och patetisk. Att jag inte har någon lust med någonting. Jag ångrar att jag bara äter, äter och äter och att jag inte tränar.
Jag ångrar mycket, men jag säger aldrig det. Men nu är det sagt. Det är ute, men det gör inte allting bättre. Ingenting gör det bättre.
För jag orkar inte bli bra, må bra. Jag orkar inte med livet. Jag orkar inte med hur jag sårar så många genom att vara såhär.
Jag orkar inte.

2010-10-07
 22:58:27

Don't tell me...2010-10-07
 21:01:27

Skuldkänslor

"Ibland önskar jag att jag inte hade några vänner. Att jag inte hade någon som brydde om mig. För då skulle jag kanske slippa skuldkänslorna för att jag förstör andras liv. Att jag får dem att bli mobbade, utstötta. Att det är mitt fel.
Det är själviskt att tänka så, att känna så bara för att man själv vill må bra. Men jag orkar inte. Dag ut, dag in väller skuldkänslor, självhat, ångest, alla känslor, kraschar mot mig. Jag orkar inte. Jag vill bara ta en kniv och skära strupen av mig, eller hugga mig i bröstet, rakt igenom hjärtat.
Jag vill ta något vasst, och sticka det igenom armarna på mig, känna hur det tränger igenom huden och blodet börjar sippra ut medans en svidande känsla far igenom armen. Jag vill visa alla hur oduglig jag är, hur förstörd jag är inombords. Jag vill visa att jag inte går att fixa, att min själ, mitt hjärta, allting har krossats för många gånger för att repareras. Jag vill kunna berätta det för världen, för alla människor.
Jag vill att de ska bli äcklade av mig, börja hata mig. Låtsas som att jag inte existerar. För då skulle jag äntligen kunna sluta såra alla, och kunna försvinna utan att någon bryr sig."

Torsdag 7 oktober 2010, Dagbok
2010-10-07
 20:35:42

My heart aches for someone to cherish me

Mår verkligen skit just nu. Helst av all skulle jag vilja lägga mig ner i sängen och försöka sova, men har massor som ska göras innan det kan hända.
Ska först duscha nu, tvätta bort smink och tvätta håret som inte tvättats på typ tre dagar. Orkar inte färga håret, så det får vara... Sedan blir det att plugga matte, då jag har prov imorgon, och jag är jättenervös och vet att jag kommer att faila. Kan ingenting känns det som!
Och jag tror även att min magkatarr har kommit tillbaka. Jättekul. Bara det inte stör min närvaro i skolan så får det vara. Jag har inte råd att missa fler skoldagar på ett tag framöver.
Åh, varför måste jag vara så jävla negativ och ångestfylld hela tiden? Hatar fan det. Undra på att ingen gillar mig. Måste sluta prata, låtsas som att jag inte finns så blir alla glada.
Nej nu ska jag slita mig bort från datorn, som förstör mitt liv. Har ingen kontroll över någonting och får panik, ångest och en massa andra problem.

Nu tänker jag skära av tråkigheterna med en bild på random människor utklädda. Nej, skoja bara, det är min klass, utklädda inför SPEX-fotot. Yess, nu börjar det bli lite övertjatat.
2010-10-07
 19:35:59

Corner of your heartI wish that someone could love me for who I am, not what I try to be.
2010-10-07
 14:11:08

SPEX

Så här såg jag ut på SPEX-fotot. Värsta fina pose-n. (Ser bättre ut i verkligheten.)

2010-10-07
 07:59:33

You have stolen


Dashbord Confessional - You have stolen my heart

2010-10-07
 07:47:28

Give it to you

 - Everything you want, I can give if you would let me.

2010-10-07
 07:27:07

Good morning Sunshine

Godmorgon!
Idag är det som sagt SPEX-fotot, och det kommer kännas lite konstigt att gå runt utklädd hela dagen i skolan. Jag hoppas bara att jag inte är den enda som bestämt sig för att fixa sig hemma. Skulle vara lite pinsamt att gå omkring så själv hela dagen.
Fast det är lite irriterande att vi även har idrott innan SPEX... Nu ska jag packa skolväskan, och sedan får vise vad jag hittar på tills jag måste till skolan.

P.S Bilder på min utstyrsel kommer senare :)
2010-10-06
 17:20:12

Women, ah! (Skaka på huvudet)

Moshi Moshi!
Idag hade jag det faktiskt ganska roligt i skolan. Ovanligt, ovanligt. Engelska provet gick inte sådär SUPER bra, men helt okej. Tror jag kan få G. Kanske VG till och med :)
Fast som jag skrev imorse, så hade vi ingen SO, så jag väntade i skolan i två timmar, tills idrottslyftet började. Men jag hade det roligt med några i klassen. Yeap.
Snart ska jag och mami till centrum. Ska köpa lösögonfransar och vitt puder till SPEX-fotot.P.S Enligt min matte/tyska lärare så är tjejer värst som tonåringar. Stämmer det? ;)
2010-10-06
 07:49:30

Fan ta dig Voldemort!

Engelska prov idag då. Pluggade inte alls så mycket som jag hade tänkt mig, men eftersom att engelska är lätt så kommer jag förhoppningsvis få minst VG :)
Det dåliga är att idag slutar vi ett eftersom att vi inte har SO, och jag tänkte liksom, hallelujah moment, men sedan fick jag veta att vi har idrottslyftet klockan tre. Tror jag... Det här är ditt fel Voldemort! (Pekar förberående på mannen-utan-näsa-eftersom-att-Quirrell-råkade-raka-av-den)P.S En sen bild på sakerna jag köpte när jag var i stan. (Ignorera mina kvitton :)

P.S.S JA, jag är beroende av Harry Potter. Vill åka till Harry Potter world i USA... Nu :) Vill någon köpa biljetter till mig och bästa Sara?
2010-10-05
 18:39:40

Nyaa (Kikumaru Eiji)

Moshi Moshi!
Sorry att jag inte skrivit idag, men vi kan säga att jag varit upptagen! Yay. För en gångs skull... ^^
Skulle egentligen till stan idag med Emma och Sara, men hade JÄVLIGT ont i ryggen och magen. Fuck it... Voldemort.
Men var ändå på en liten promenad, då jag BEHÖVER motionera. Och inte sitta vid datorn och inte ha något liv. Eheh.
Nu ska jag i alla fall plugga på engelska, som vi har prov på imorgon. Jipp... Nää, jag kan inte säga det.

Fail bild på Edward och Bella. Till mitt försvar kan jag säga att jag ritade det ur HUVUDET, och jag suger på det :)


P.S JAG VET VAD JAG SKA VARA PÅ SPEX-FOTOT PÅ FREDAG. NANANANANANA :D
P.S.S Den som kan gissa rätt får en länkning. Yäy!
2010-10-04
 21:50:31

Nattorientering

Jag tyckte det var superkul, eftersom jag var med två underbara människor. Yay! Jag tror faktiskt jag kan få VG i orientering tack vare dem två.
Och jag var lite (understrucket hundra gånger ;) högljudd. Men bara liiite.
Tror även jag kan sova gott i natt. Men nu ska jag kolla några bloggar, duscha, borsta tänderna och läsa lite innan jag går och sover.
Pussi, Pussi!

2010-10-04
 17:00:50

The pain still lingers


2010-10-04
 15:56:00

Who I am without you

Har nyss bakat klart en kladdkaka. Mums. Fast jag borde sluta äta godsaker, men det är svårt! Plus att jag har mens. Jag har en ursäkt ;)
Var inte med på de två sista lektionerna eftersom att jag hade jätteont i magen, värre än det var i morse. Har även börjat läsa andra boken jag köpte. Djävulens Märke av Magnus Nordin. Superbra så här långt. Han är typ den enda svenska författaren jag tycker om. Och Katarina von Bedrow.
Just nu sitter jag och funderar vad jag ska klä ut mig till på SPEX-fotot. Några förslag som inte kostar? :)

2010-10-04
 08:16:01

God morgon!

Har jätteont i magen! GAH! Det blixtrar av smärta, och jag kan knappt gå känns det som. Och orkar egentligen inte gå till skolan, men jag gör det ändå.
Det är även nattorientering ikväll klockan åtta, och om man inte är med måste man vara i skolan hela dagen imorgon. Om man är med slutar man ett. Woho, då har man tid att plugga till engelska provet som sker på onsdag.
Ska börja ta på mg skorna och gå till skolan. Tur att jag bor typ bara 2 minuter ifrån, så kan man ta de lugnt på morgonen. (Lite onödigt för mig att vakna klocka sex på morgonen ;)

'
Här är en liten bild som jag ritat. Superfin ;)

P.S Väldigt snällt av mig att skriva på morgonen :)
2010-10-04
 08:03:09

Pink&Peach


Svart tröja / Gina Tricot
Rosa linne / Gina Tricot
Peach kjol / H&M
Svart&Vit kjol / Rockzone
Armvärmare / H&M
Svarta leggins / Gina Tricot
Vita benvärmare / Lindex

P.S Ignorera face-t. Ville bara visa min sminkning ^^
2010-10-03
 18:50:02

Det gör ont

"Det gör ont. Hela tiden. Det värker i mitt hjärta, och mina lungor pressas ihop. Halsen täpps igen, och ögonen brinner av instängda känslor.
Djupa andetag. In. Räkna till tio. Ut. Räkna till tio. Det funkar inte, utan får paniken att växa och ångesten att träda fram. Ju mer jag försöker skjuta det iväg, destå mer påträngade blir det. En tår glider nerför min kind, och jag torkar snabbt undan den. Det är svaghet, att visa smärta. Att visa att det som hänt påverkat mig, lämnat så djupa sår.
Mina ögon letar efter något vasst, något som kan få det att bränna när det glider över huden. Vad som helst, som lämnar spår efter sig. Som visar hur värdelös jag är."

Söndag 3 oktober 2010, Dagbok
2010-10-03
 17:56:04

Too good for me

Do I deserve you? I don't believe I do, after everything I've done.

2010-10-03
 16:23:20

Wedding day

White lace, dark specks of blood.
Blonde hair, dirty and lank.
Blue eyes, empty of life.
Petite body, bones protuded.
Pink lips, chapped and dry.

Churning stomach, pain and despair.
Clogged throat, too hoarse to scream.
Spidery fingers, clutching a letter,
matted with age and grime.

Beautifully curved words,
almost gone.
Just like her.


2010-10-03
 16:16:39

Tortured

Locked inside a cage,
I try to escape.
A shrilling scream reaches me,
and I turn just in time to see.

A tortured soul.
Lying there in a puddle of blood,
scratching her face, 
her body encased in ripped lace.

And I know,
that someday that will be me,
lying in a puddle of blood,
encased in the lace,
that was my happy day to be.

2010-10-03
 15:35:11

Frågestund

Har tråkigt, så jag tänker göra en frågestund. Men eftersom att jag knappt har några läsare, hittar jag på frågor själv. Underbart! Om ni vill ställa andra frågor, you are free to do so ;)

Vad gör du just nu?
Svar: Intressant fråga... Jag lyssnar på Jem, och ska snart börja städa mitt rum. Fast innan det ska jag kanske äta. Yess.

Favoritmusik:
Svar: Svår fråga. Mhm... Älskar allt! Förutom opera. Och hiphop. Och svenska låtar...

Favoritbok:
Svar: Varför ställer jag mig själv så många frågor? Men ska säga några, så att ni kanske får lite tips. Fallen ängel, Inspärrad, Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva, Harry Potter (Alla 7), Boktjuven, L.A Candy osv... Älskar nästan varenda bok jag köper/läser.

Förebild:
Svar: Tror inte jag har någon förebild direkt... Äsch, jag vet inte! (Slänger upp händerna, medans en frustrerad suck undslipper mina läppar.)

Favoritskådespelare:
Svar: Yay, äntligen en fråga jag kan svara på, utan att tveka! Helena Bonham Carter (Spelar bland annat Bellatrix Lestrange i Harry Potter), Kristen Stewart (Spelar bland annat Bella Swan i Twilight), Johnny Depp (Spelar bland annat Kapten Jack Sparrow i Pirates of the Carribean (stavning?), Alan Rickman (Spelar bland annat Severus Snape i Harry Potter).

Hobby:
Svar: Rita, skriva, läsa, fotografera, baka och sjunga.

Favoritartist/grupp:
Svar: Har många,men bland annat Thriving Ivory, Jem, Pretty Reckless osv...

Stjärntecken:
Svar: Skorpion. Född 9:e november. Månadssten är topas. Samma färg som alla vegetariska vampyrers ögon ;). (Jag vet att vampyrer inte finns på riktigt!... Eller? ^^) 

Husdjur:
Svar: Ja, en hamster som heter Honey Cream. Fast har inte så mycket tid över för henne längre. Eller rättare sagt, så orkar jag inte :(

Hatar:
Svar: Att misslyckas och att vara dålig på någonting.

Största rädsla:
Svar: Att tappa kontrollen.

Älskar:
Svar: Min familj, mina vänner och att skratta. Shopping såklart också. Om jag bara var smalare.

Favoritmaträtt:
Svar: Ni ska veta att jag inte gillar mat. Eller någonting man äter. Det gör mig bara fet. (Grr...)

Hårfärger du haft:
Svar: Blont (Min egen), rödbrunt, brunt, svart, rosa/grönt (Just nu.)

Drömyrke:
Svar: En svår fråga... Fotograf, sångerska, skådespelare, författare eller illustratör.

Hur lång är du?
Svar: Sist jag kollade, 165,5 cm.

Ögonfärg:
Svar: Ljus blå, turkos under stark ljus.

Favoritklädesplagg:
Svar: Allt som är annorlunda. Och kjolar :) Glöm inte att jag älskar accessoarer. (Stavning?)

Favorit tv-program:
Svar: Buffy the Vampire Slayer... Och många anime serier ^^

Är du lycklig?
Svar: Ärligt... Nej.

När började din depression? (Ja, en väldigt underbar fråga, som ni längtar efter att få höra svaret till... Not ^^)
Svar: När jag gick i trean, och började fundera på att ta självmord. Orkade inte med livet, men hade två underbara människor som stöttade mig. Och efter att jag flyttade därifrån, så blev det värre, speciellt i åttan, då jag var frånvarande över halva terminen. Lärarna tycker jag är duktig som varit i skolan, förutom typ 5 gånger sammanlagt.

Prövade KBT, men orkade verkligen inte gå tillbaka, fick världens ångest av att göra det. Plus att jag faktiskt inte vill ha hjälp. För jag är rädd att jag ska försvinna när ångesten och allt det där försvinner. Att jag inte är jag längre.
Så länge jag inte skär mig eller försöker ta självmord, så är det okej. För jag orkar inte bli bättre.
2010-10-03
 14:49:18

J E M

Jem - 24

It's over tonight.

Jem - They

And it's ironic too.

2010-10-03
 14:45:43

I

I need the pain,
to know that I am alive.
I need the pain,
to show how much I don't deserve life.

I refuse to cry,
because I don't need your comfort.
I refuse to cry,
and show everyone how weak I am.

I would gladly kill myself,
if it wouldn't hurt the people around me.


I don't want your help,
because I like myself,
suicidal and all,
just fine.

2010-10-03
 10:22:50

Söndag

Hiss:

♥ Höst
För vem älskar inte de snygga bilderna man kan få och den underbara kylan. Och hur mysigt är det inte att på kvällarna mysa i kvällen med en film medans regnet smattrar mot fönstret.

Musik 
Älskar när jag hittar nya bra låtar, eller när man hör någon gammal favorit som påminner en om gamla goda tider.

Flummigt humör 
Då man skrattar åt allting och kommer på världens knäppaste idéer.

Skriva 
Att skriva böcker,noveller, dikter, vad om helst är hur roligt som helst. Även lugnande.

Diss:

♦ Skolarbete 
Vem hatar inte tanken på att plugga på helger? Eller uppsatsskrivning? För vem vill spendera sin helg med läxor?

Städning
Jag hatar varje Söndag, då man måste städa hamsterburen och rummet. Inte jobbigt alls, men väldigt tråkigt.

2010-10-03
 09:21:24

Kill Hannah

Kill Hannah - I wanna be a Kennedy
2010-10-03
 08:45:08

Lips like morphine

Godmorgon alla underbara människor! (Checka in, en positiv hälsning. Whoppiee!)
Idag vaknade jag innan sex, mycket intressant. Och idag kommer dagen spenderas i form av städning och läxläsning. Kanske klämmer in lite skrivning och läsning xD
Och ska kanske färga håret en gång till, då jag har färg kvar. Eller så sparar jag det till torsdag, eftersom att vi har skolfoto på fredag. Tror jag i alla fall...


2010-10-02
 20:19:29

Mys

Godkväll alla!
Idag har jag mysit i sängen hela dagen, och skrev en extra uppgift till SO:n, och läst lite osv. Orkade inte plugga till matte och engelska provet. Gör det imorgon istället ;)
Funderar på om jag orkar se på en film eller inte... Eller ska jag skriva lite istället? Eller läsa och sedan sova? Är faktiskt väldigt trött på kvällarna nuförtiden, vilket jag tycker är superskönt, så jag inte längre är lika trött på dagarna.

2010-10-02
 10:41:43

Läxor

Idag vaknade jag vid åtta, och var superpigg. Läste nästan ut en hel bok. Hehe... Håller just nu på och skriver en extra uppgift till Samhällskunskapen, om demokrati. Och min data hackar superduper mycket, och jag får damp! Och efter att den här läxan är gjord, blir det att plugga till engelska prov, matte prov och kanske lite tyska läsning. Jag satsar hårt på nian. Haha xD

Men över till något nytt. Någon som har en aning om hur många ledamöten (eller är det mandat?) varje block har?
2010-10-01
 18:53:06

Voldemort

Idag var skolan helt okej. Förutom att jag hade lite ont i huvudet och halsen. Vill faktiskt inte bli sjuk just nu, när det går så bra i skolan!! (Ja, vi fick våra omdömen.)
I alla fall, första lektionen var slöjd, och jag ritade klart mönstret till min väska. Gjorde det helt själv! O.o
Sedan hade vi en massa andra lektioner...
Och sedan var jag med Sara. Det finns ett ord för att beskriva det hela! FLUM! Love it.

...

I fucked Voldemort.

...

Me too!

...

Och jag kom på vad jag ska vara på SPEX fotot. Mohahahaha! (Evil laugh. Imagine Voldemort in a pink dress, dancing Waltz with Dumbledore. Japp, det har ALLT med saken att göra...)
Är på flumhumör, och sitter och skrattar för mig själv. Mhm.

Bye bye! (Vinkar frenetiskt!)
Yay! Första passade bra till vårt samtal. Den andra var bara rolig. Hittade massor av roliga bilder m. Voldemort på... Ahem... Google.

2010-10-01
 07:53:39

Shopping!

Förlåt för att jag inte skrev igår, men efter att jag slutat klockan ett, så åt jag bara snabbt och sedan åkte jag till stan. Shoppade lite, gick till tandläkaren och shoppade lite till.
Det blev ny hårfärg. Grönt och rosa, men eftersom att det inte blev SUPER fint, så vet jag inte om jag orkar lägga in en bild. Sedan köpte jag två böcker, Fallen ängel av Becca Fitzpatrick och Djälvulens märke av Magnus Nordin.
Och sedan blev det lite krimskrams, som tre ringar, armvärmare, rosettdiadem, mascara, läppglans och ögonbrynspenna. Och allt detta kostade 1100 kr ungefär. Hela månadspengen rök!

Adios!